Flower Power

Heerlijk logeren

In Flower Power TRAVEL vind je altijd artikelen met prachtige en bijzondere logeeradressen in Italië, Frankrijk en Spanje. Hieronder staan ze gebundeld en kun je mailen met de eigenaren om de agriturismo's, finca's en maisons d'hôtes te boeken voor een vakantie, een weekje of een weekendje weg!

In de wijnvelden

Italië: Agriturismo met acht appartementen in Toscane in de nabijheid van Siena en middenin de wijnvelden van de Chianti-streek.

Country House

Italië: Oude boerderij niet ver van de zee in het noorden van de Marken met zes gastenkamers, twee appartementen en een verwarmd zwembad.

Mooie oude mas

Frankrijk: Gerenoveerde mas uit 1810 met vijf gastenkamers in het hart van de Provence op 40 km van zee.

Levensplezier

Frankrijk: Sfeervol landhuis met drie gastenkamers (2-6 pers.) en twee suites aan de rand van het dorpje Aups in de Provence. Een paradijs voor gastronomen, wijn- en kunstliefhebbers!

Pont d'Arc

Frankrijk: Prachtig pand uit de 17e eeuw met drie ruime appartementen en mooi zwembad in de Ardèche nabij Vallon Pont d'Arc.

De redactie van Flower Power TRAVEL is altijd op zoek naar nieuwe, prachtige adressen om te logeren. Heb jij ook 'n mooi adres? Laat het ons weten op redactie@flowerpowertravel.com!

Copyright © FlowerPower 2011 | Sitemap | Developed by S2Mi