Flower Power

WIN! een pink CANON PowerShot. Mail ons op redactie@flowerpowertravel.comje mooiste vakantiefoto en vertel het verhaal dat erbij hoort. De winnaar krijgt tevens een plaats in het lentenummer 2012!

Nieuws & adressen

In Flower Power TRAVEL vind je iedere maand nieuws om prettig vakantie te vieren en sites met mooie buitenlandse producten. Hier kun je die sites bezoeken en eventueel direct bestellen: lekker chocolade, een mooie quilt, noem maar op!

woensdag 09 november 2011 Voor echte zeebonken

Je moet er maar op komen! Sinds kort kun je meevaren op het containervrachtschip van kapitein Manfred Deymann.

maandag 07 november 2011 Vers van de Turk

Het heerlijke boek 'Dat koop je bij de Turk' is genomineerd voor de titel Kookboek van het Jaar in de categorie Beste Initiatief. Een vakjury zal de winnaar op 14 november bekendmaken. Je kunt nog stemmen.

donderdag 03 november 2011 In de arrenslee

In de Italiaanse regio Zuid-Tirol ga je deze winter niet alleen skiën en rodelen maar maakt je ook een romantische arrensledetocht door het besneeuwde landschap.

dinsdag 25 oktober 2011 Wandelen met Kuifje

Op 22 oktober vond in Brussel de wereldpremière plaats van Steven Spielbergs 'The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn'. In Brussel is daarom ook een hele leuke wandeling uitgezet.

maandag 24 oktober 2011 Eco-vlag

Op St. Maarten hebben Divi Little Bay Beach en Isle de Sol Yacht Club het prestigieuze Blauwe Vlag eco-label ontvangen.

In het winternummer van Flower Power TRAVEL geeft Deutsche Bahn 2x3 treinkaartjes weg naar de gezellige kerstmarkten van Düsseldorf, Keulen of Frankfurt! Je kunt zelf aangeven welke stad je voorkeur heeft (de kaartjes zijn geldig t/m maart 2012).

Helaas zijn alle kaartjes inmiddels vergeven! Schrijven heeft dus geen zin meer.

redactie@flowerpowertravel.com

Copyright © FlowerPower 2011 | Sitemap | Developed by S2Mi